Skip to main content

Kundeseminar - det nye DSM i 2024

Fremtidssikring af dit DSM system

Hvad betyder det?

I en tid, hvor digitale krav og forretningsudvikling går hånd i hånd, er det afgørende at sikre din løsning til fremtiden. Kom med på vores seminar i Viborg eller Nyborg og lær nyt sammen med andre fra maskinhandelbranchen over en god bid mad i lækre omgivelser - helt gratis. 

Viborg: 23. Maj 2024 klokken 9.00-15.00

Nyborg: 29. Maj 2024 klokken 9.00-15.00

Du får vist, hvordan du kan udnytte nye digitale muligheder, der er tilgængelige i løsningen.

PROGRAM FOR DAGEN

9.00 - 9.20: Netværk og morgenmad

9.20 - 9.30: Velkomst 

9.30 - 10.30: Nye funktioner, adgang via webbrowsere og apps

10.35 - 11.20: Køreplan for opgradering til det nye DSM

11.20 - 12.00: Nemmere hverdag med Power Apps

12.00 - 13.00: Frokost og netværk

13.00 - 13.45: Den nye tidsregistrerings- og bogføringslov

13.45 - 14.15: Eftermiddagskaffe og kage

14.15 - 14.45: Muligheder og krav inden for cybersikkerhed

14.45 - 15.00: Spørgsmål, takeaways og afslutning

Nye funktioner, adgang via webbrowsere og apps

I den nye version tilgås DSM kun via en webbrowser eller apps. Dette er og har været muligt i længere tid på de nuværende versioner af DSM. Microsoft har i de nye versioner fjernet den klassiske klient, som de fleste af jer benytter.

Du vil på seminaret få overblik over, hvilke nye muligheder, der er i dit arbejde i DSM, og hvordan du kan tilgå systemet fra forskellige enheder som smartphones, tablets og PC. Du vil også få indblik i nogle af de mange nye smarte funktioner, som findes i det nye DSM.

Køreplan for opgradering til det nye DSM

Vi uddyber, hvorfor det er vigtigt, hvornår det er det rette tidspunkt, og hvordan det bedst kan implementeres. Derudover vil vi sikre, at du og dit team er godt klædt på til at arbejde i den nye webbaserede løsning.

Nemmere hverdag med Power Apps

Vi præsenterer fordelene ved Power Apps og viser dig, hvordan du får en mere effektiv arbejdsdag med en overskuelig brugergrænseflade og fra forskellige enheder.

Den nye tidsregistrerings- og bogføringslov

Vi belyser, hvordan de seneste lovændringer påvirker din virksomhed, og hvordan vores konsulenter ved hjælp af DSM og Continias produkter kan hjælpe dig med at imødekomme disse krav.

Muligheder og krav inden for cybersikkerhed

Som du nok ved, er cybersikkerhed ekstremt vigtig i denne tid. Vi vil gerne drøfte, hvordan du kan sikre din virksomheds data og opretholde en høj grad af sikkerhed.

Hvad får du med hjem?

Lær blandt andet, hvordan du fremtidssikrer dit DSMsytem i praksis.

  • Hvordan udnytter du nye digitale muligheder, såsom elektroniske fakturaer, digitale arbejdskort, online salg af maskiner og reservedele med mere?
  • Hvordan effektiviserer du dine arbejdsrutiner ved hjælp af Power Apps?
  • Hvordan ser fremtiden ud med Copilot, ChatGPT og AI i din løsning?

Nye forandringer betyder nye vaner, som fører til NY VÆRDI

Tilmeld dig med det samme og gå ikke glip af dette seminar med fokus på at effektivisere og fremtidssikre din løsning. Din deltagelse er ikke blot en investering i din virksomhed, men også i dens fremtid.

Vi glæder os til at se dig. 

Du kan tilmelde dig til seminaret, som foregår enten i Nyborg eller Viborg HER

 


Andre nyheder

3. juni 2024

1. juli 2024 bliver det lovpligtigt for alle danske arbejdsgivere at give deres medarbejdere mulighed for at registrere deres arbejdstid. Men betyder det så, at medarbejderne har pligt til at registrere deres arbejdstid, hvilke krav stiller det til dig som arbejdsgiver, og hvordan lever man overhovedet op til det i praksis? 

16. april 2024

Vi har nu gennem de sidste par år arbejdet målrettet for at løfte DSM-løsningen til den nyeste platform fra Microsoft Dynamics 365 Business Central. Det gør vi for at sikre din investering i DSM-brancheløsningen, så du er på forkant med de krav markedet, dine leverandører og myndighederne stiller til dig.

8. april 2024

Svindelopkald, også kendt som vishing, er en almindelig taktik blandt svindlere, der udnytter vores tillid og travle livsstil. Men med den rette viden kan du lære at spotte disse svindelnumre og beskytte dig selv.

Tilmeld dig nyhedsbrev