Om JMA

JMA A/S har specialiseret sig inden for IT-løsninger til maskinhandlere

Vi rådgiver om optimering af forretningsgange, maskinkonfiguration, økonomisk rapportering, kædehandelsanalyser, uddannelse, tekniske installationer samt hosting - kort sagt alt vedrørende maskinhandlernes forretning og IT.

Vi er den erfarne sparringspartner med nære relationer til både leverandører og brancheforeninger. Med mange års erfaring fra branchen har vi udviklet det branchespecifikke ERP-system DSM specielt til maskinhandlere og importører af maskiner.

DSM (Dealer Service Management) er udviklet påMicrosoft Dynamics Business Central®platformen og kan dermed nemt og hurtigt integreres med andre Microsoft® produkter. 

JMA vil være den foretrukne IT-leverandør for vore kunder

Derfor er vi 100% fokuseret på maskinhandler-branchen - herunder forhandlere af landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner, gaffeltrucks og have/park maskiner.

  • DSM systemet giver dig 100% overblik
  • Specialiseret løsning til alle i maskinhandlerbranchen
  • Tæt integration til branchens leverandører
  • Løbende udvikling i samarbejde med branchen
  • Specialmoduler til maskinhandel, service og lager
  • Konsulentrådgivning vedrørende forretningsgange

Kontakt:

Johnny Krogh

CEO, Salg

Telefon: +45 51 56 51 03

E-mail: jok@jma.dk

 

Profil: 

Johnny Krogh er administrerende direktør for JMA A/S. Han har været ansat i firmaet siden 1995, hvor han startede i et job som konsulent. Siden har han arbejdet med salg af DSM løsninger og senest nu også som ejer og direktør for firmaet.

Han har tidligere erfaring fra en maskinforretning i Hadsund i Nordjylland, hvor han var ansat som lagerchef og han har dermed rigtig mange års erfaring fra branchen. Idag arbejder Johnny Krogh primært med salg, i både Danmark, Norge og Tyskland. 

VI BRUGER COOKIES