Skip to main content

Om os

Medarbejderen

JMA er 100% fokuseret på IT til maskinhandel

JMA digitaliserer maskinforhandleres forretningsprocesser samt yder rådgivning hertil. Vi udvikler og implementerer vores brancheløsning DSM, som er en specialiseret digital løsning til maskinhandel og som er bygget ovenpå Microsoft Dynamics 365 Business Central. Vores samlede digitale løsninger - dette gælder både vores DSM løsning og vores tilhørende webløsninger er bygget på best practice samt med et dybt kendskab til branchen gennem mange år.

Alle vores løsninger, som primært bygger på Microsoft Dynamics 365 Business Central i kombination med vores mange konsulenters og fagspecialisters dybe indsigt i hver enkelt kundes forretning sikrer vores kunder en effektiv sparringspartner, som har fokus på at øge vores kunders konkurrenceevne gennem digitalisering.

Vi følger Microsofts roadmap og lancerer løbende nye versioner til Business Central. Det sikrer, at alle løsninger er skalérbare og fremtidssikrede.

Vi lytter, udvikler og implementerer

JMA er med vores +60 medarbejdere fuldt dedikeret til maskinhandel og IT. Vi har eksisteret i mere end 30 år og sammen med maskinhandlere nytænker og udvikler vi branchens måske bedste IT-løsning.

Vi styrker vores kunders forretning og får IT og forretning til at gå op i en højere enhed. Det gør vi ved at lytte og ved at kombinere forretningsforståelse med brugerindsigt, den tekniske udvikling, god projektledelse samt integration til eksterne platforme og IT-systemer.

JMA har afdelinger i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland, hvor vi huser alt fra dedikerede konsulenter, strukturerede projektledere til erfarne supportere, certificerede Microsoft Business Central udviklere og fremtidsorienterede web-specialister.

JMA er den erfarne sparringspartner med nære relationer til både leverandører og brancheforeninger. Med mange års erfaring fra branchen har vi udviklet det branchespecifikke ERP-system DSM specielt til maskinhandlere og importører af maskiner.


Strategi

JMA vil være den foretrukne digitale samarbejdspartner indenfor maskinbranchen. Det gør vi gennem konstant udvikling af vores digitale kompetencer, vores mangeårige samarbejde og indsigt i vores kunders forretning samt gennem vores medarbejderes engagement og viden - alt sammen værdifulde ressourcer, der skal sikre vores egen og vores kunders fortsatte vækst - også i fremtiden.

Vi knus-elsker maskinhandel

Høje kvalitetskrav til både vores udviklingsteam men også vores salgskonsulenter og forretningskonsulenter er en central del af vores forretning. Alle processer i virksomheden bliver løbende omhyggeligt skærpet og kvaliteten i vores arbejde skabes gennem viden og tilstrækkelig tid til den enkelte opgave samt selvfølgelig lysten til at være omhyggelig med sit arbejde.

Samarbejde

Ved at lytte til vores kunder og til vores kollegaer forstår vi de udfordringer, der kan opstå og på den måde etablere et langvarigt og værdifuldt samarbejde. Samarbejde skabes gennem åben og ærlig kommunikation - og det arbejder vi ud fra hele tiden. Vi har en ægte interesse for vores kollegaers trivsel og vores kunders ønske om, at vores handlinger og produkter gør en forskel for deres forretning. Derfor er engagement, nysgerrighed, overskud og åbenhed forudsætninger for vores daglige arbejde.

Loyalitet

Vores fokus er og har altid været langvarige, værdifulde og skabende relationer til både kunder og medarbejdere. Mange af vores kunder har været med os i mere end 30 år. Det er vi stolte af og det er vores hjertesag. Vi går langt for at beholde vores trofaste kunder "i kurven". Samtidig er det vigtigt for os, at vores medarbejdere knuselsker os og gerne bliver i mange år hos JMA. Loyalitet opbygges gennem en vedvarende, ærlig og kompetent indsats og det er vi klar til.

Vores VISION

 • Vi ønsker at være en attraktiv national og international leverandør af digitale brancheløsninger til maskinhandlere. 

 • Det opnår vi med dyb brancheindsigt, omsorg og bevidsthed omkring vores ansvar for både kunder og kolleger.

Vores MISSION

 • Vi stimulerer vores kunders forretning ved at få it og forretning til at gå op i en højere enhed. Det sikrer vi ved at lytte til vores kunder, forstå og udfordre deres behov.

 • Dette opnår vi med vores dybe forretningsforståelse, branchekendskab, digital indsigt, effektiv projektledelse i kombination med integration til eksterne platforme og it-systemer.

Vores VÆRDIGRUNDLAG

Vores kærneværdier er et pejlemærke for ALT, hvad vi foretager os. Værdierne er med til
at sætte dagsordenen for vores egne og ikke mindst andres forventninger til JMA

TILLID

 • Vi stoler på hinanden
 • Vi møder dig med åbenhed og ærlighed
 • Vi gør, hvad vi siger

ENTUSIASME

 • Vi vil være de bedste på vores felt
 • Vi interesserer os for det, vi gør
 • Vi smittes af- og smitter med begejstring

ANSVAR

 • Vi lytter, vi forstår, vi handler
 • Vi kender - og står ved vores grænser
 • Vi tager ansvar for vores mål og den enkelte opgave

MOD

 • Vi tør lade os rokke - og vi tør stå fast
 • Vi er åbne for forandringer og går gerne nye veje
 • Vi tør sige vores mening også, når det er svært
Tilmeld dig nyhedsbrev