Skip to main contentManaged Services

Lad os tage hånd om din it sikkerhed

Managed Services er en service, hvor du overlader dine IT-opgaver til JMA via en abonnementsmodel.

Det kan ofte være en stor fordel at outsource aktiviteter som overvågning og drift af cloud-abonnementer, pc’er, servere, software og IT-sikkerhed, således du kan fokusere på din kerneforretning og være tryg ved at vores specialister håndterer din virksomheds kritiske IT-infrastruktur.


Med Managed Services fra JMA kan du vælge præcis de løsninger, som passer til din forretning. 

I vores abonnementsløsninger tilbyder vi 2 fysiske kvartalsmøder samt 2 online kvartalsmøder om året. Kvartalsmøderne er inkluderet i pakken, hvis du abonnerer på en af vores Cybersikkerhedspakker - du betaler kun for kørsel til din virksomhed.

JMA tilbyder at tage hånd om din IT-sikkerhed og services indenfor:

  • Cloud Hosting
  • Microsoft 365 og Modern Workplace
  • Support og overvågningsservices
  • Cybersikkerhedspakker

Cybersikkerhed

Vi prioriterer beskyttelse af vores kunders data højt.

Sikkerhed og beskyttelse mod cybertrusler er integreret i vores DNA og Datacenter.

Vi implementerer kontinuerligt nye sikkerhedsforanstaltninger for at sikre den bedst mulige sikkerhed.

Det samme ønsker vi at opnå hos vores kunder. Vi sørger for at sikre jeres IT på højeste niveau.

IT Support

Hos JMA yder vi professionel support og rådgivning til IT-sikkerhed og til DSM i særdeleshed. Vores dedikerede supportkonsulenter står klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.

Uanset om du har behov for assistance til DSM, til andre It-relaterede problemer eller rådgivning til at optimere din IT-infrastruktur og Cybersikkerhed, er vores team parat til at hjælpe.

Vi forstår vigtigheden af en problemfri drift af dine IT-systemer, og vores ekspertise sikrer, at du kan fokusere på din kerneforretning, mens vi tager os af IT-relaterede udfordringer.

Cloud Hosting Services

Ved at hoste din DSM-løsning i JMA Cloud Hosting får du en unik og anderledes service, fordi vi har ekspertisen i både DSM og i hosting. DSM er nerven i din forretning, og vi har dyb indsigt i installation, integration og hosting. 

Virtuelle servere sikrer, at du altid har den fornødne kapacitet til database, lagring og udveksling af data mellem dig og dine leverandører via vores højt sikrede hosting-center. 

Tilmeld dig nyhedsbrev