Skip to main content

Cloud Hosting Services

Ved at hoste din DSM-løsning i JMAs datacenter får du en unik og anderledes service, fordi vi har ekspertisen i både DSM og i hosting.

DSM er nerven i din forretning, og vi har dyb indsigt i installation, integration og hosting. Vores tekniske supportere og driftseksperter kender din branche og hosting hos JMA er nemt og trygt.

Du skal bare ringe til ét nummer (+45 8711 0000), uanset om du skal have hjælp til DSM eller har tekniske spørgsmål vedrørende dine IT installationer.


Erfarne og specialuddannede driftseksperter

Virtuelle servere sikrer, at du altid har den fornødne kapacitet til database, lagring og udveksling af data mellem dig og dine leverandører via vores højt sikrede hosting-center. Vi hoster data fra DSM og sørger for sikker udveksling af data til andre tjenester inden for branchen - blandt andet leverandørintegrationer, integrationer til maskinportaler og reservedelsportaler samt integrationer til dine egne websider.

specialister 1200x393 1200  393pxVores erfarne og specialuddannede driftseksperter er din garanti for professionel og sikker drift, så du slipper for at tænke på overvågning, vedligeholdelse og opgradering, tilretninger, servere samt storage.

 

Hosted Microsoft Dynamics Business Central og DSM

Datacenter med høj sikkerhed og oppetid

Vores datacenter er bygget på standardløsning fra markedets bedste producenter. Alle elementer i datacenteret er ejet af JMA selv.

Således er vi fuldstændig i kontrol og uden påvirkning fra andres løsninger og er alene afhængige af fuldt redundante internetforbindelser for at være i drift.

virtual servers

Sikker hosting

Cybersikkerhed og kvalitetsstyringssystem

Beskyttelse af jeres data har høj prioritet hos JMA, og sikkerheden og beskyttelse mod cybertrusler er en integreret del af vores datacenter. Som svar på de stadigt voksende cybertrusler implementerer vi løbende nye sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at vi kan garantere vores kunder den bedste sikkerhed.

For os er cybersikkerhed meget mere end teknologi. Vores kvalitetsstyringssystem er defineret ud fra den overordnede målsætning om at levere stabil og sikker IT-drift til kunderne. For at kunne gøre det, er det nødvendigt, at vi har indført politikker og procedurer, der sikrer, at vores leverancer er ensartede og gennemsigtige. Dette arbejde sker med afsæt i ISO27001/2 og kontrolleres af eksterne revisorer udmøntet i en ISAE3402 revisionserklæring.

 

Tilmeld dig nyhedsbrev