Skip to main content


DSM Services

Vi kærer om det gode samarbejde

Et skift til DSM er et skift til en effektiv digital løsning, som optimerer nuværende arbejdsprocesser i din virksomhed.

DSM kan skræddersyes, så det passer til netop dit behov, og kan derudover udvides med et stort udvalg af tilføjelsesprogrammer og ekstraudstyr.


Det gode samarbejde, som vi altid vægter højt i dialogen, kræver åben kommunikation. På denne måde finder vi bedst frem til den rette løsning.

Herudover indebærer sådan en udvikling og implementering af et nyt system en vis portion ressourcer og arbejdstid, således systemet matcher din virksomhed bedst muligt. Noget vi tager højde for ved projektets start og undervejs. Ud fra tidligere erfaringer og mange år i branchen, leverer vi et overskueligt og gennemtænkt projekt, såvel som et solidt system.

Når beslutningen er truffet og valget er landet på DSM, starter vi et projekt op i samarbejde med dig. Vi har mange års erfaring fra branchen - mere end 30 år - og kender dermed til mange finesser i maskinhandler branchen. Det betyder selvfølgelig, at du altid er i trygge hænder og "hoveder".

Gratis Minianalyse?

En minianalyse er en unik mulighed for at få en grundig vurdering af din forretning og dens digitale udviklingspotentiale.

Vores erfarne team af salgskonsulenter vil gerne tage en dialog med dig omkring din nuværende IT-løsning og de forretningskritiske opgaver, som du udfører i dagligdagen.

Vi vil i samarbejde med dig evaluere, hvordan vi kan hjælpe med at optimere din digitale løsning - DSM, kan forbedre og løfte din forretning.

Vi vil gennemgå dit nuværende IT-setup og tjekke din løsning på områder som maskinhandel, lager, service og finans, og samtidig tage en snak med dig, om dine nuværende arbejdsprocesser. 

Vi vil vurdere på, hvor DSM-løsningen kan tilføre din forretning mere værdi i form af en besparelse på tid eller økonomi sammenlignet med dit nuværende setup.

Herunder kommer vi også med vores bud på, hvordan en løsning hos JMA kunne se ud, hvis vi vurderer, at der kunne være et match.

Book dig ind til en gratis Minianalyse og se, hvad vi kan gøre for dig og din forretning.

 

Skal vi kontakte dig omkring en gratis minianalyse?

Tilmeld dig nyhedsbrev