Skip to main content

Vi søger lige nu

Drives du af at skabe?

Trives du i en selvstændig travl hverdag i et afvekslende og udadvendt job, er du drevet af at skabe resultater og relationer, så har vi måske jobbet til dig.
Vi udvider vores salgsteam, er på udkig efter en kollega, som også brænder for værdiskabende salg, den konstruktive relationsskabende kundedialog, en dreven kollega som vil være en aktiv del af vores gode team, hvor vi udfordrer og støtter hinanden for at skabe de bedste resultater for vores kunder.

JMA leverer markedets mest udbredte og anerkendte brancheløsning ”Dealer Service Management (DSM)” til maskinhandlere, der er baseret på Dynamics 365 Microsoft Business Central.

Som udvikler hos JMA får du en central og selvstændig rolle i vores udviklingsteam, der består af 9 kompetente og kreative udviklere. Du vil, sammen med kollegaerne, videreudvikle vores unikke DSM-løsning i tæt samarbejde med andre teams i JMA.


SÅDAN SØGER DU JOB HOS JMA

Få en uforpligtende snak med Jesper, vores HR chef, omkring dine muligheder hos JMA. Vi leder altid efter nye skønne og skabende kollegaer, som brænder for at hjælpe maskinhandlere med at udvikle deres forretning digitalt.

Det hele bliver naturligvis mellem Jesper og dig. Ring eller skriv direkte til Jesper på mail hr@jma.dk eller ring på telefon +45 2910 6131.

Du kan også sende din ansøgning til os via nedenstående formular.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Send en ansøgning til JMA
Drag and drop files here or Browse
Maksimal filstørrelse 5 MB (pdf, doc, docx, jpg)
Drag and drop files here or Browse
Maksimal filstørrelse 5 MB (pdf, doc, docx, jpg)

Skøn og skabende arbejdsplads med fordele for dig

Kantineordning

Vores kantine er fyldt med lækker mad hver dag. Du kan få en dejlig frokost til kun 300 kr. per måned. 

Udvalget spænder bredt med blandede salater, bland selv salat, fristbagt brød, 1 til 2 varme retter, fisk, æg, pålæg, frugt, ost og en gang imellem lidt kage.

Træningscenter

Der er i kælderen et motionsrum med 10 forskellige workout maskiner. Heriblandt løbebånd, cykler, træningsbænk, vægte etc.

Du finder også baderum og sauna i kælderen.

Personaleforening

JMAs personaleforening sørger for at afholde forskellige arrangementer i løbet af året.

Der er mange forskellige tiltag såsom kanotur, spilleaftener, disc golf, den årlige generalforsamling, bankoaftener, juleklip, hytteture, escape rooms og meget meget mere.

Fredagssnolder

Traditionen tro er der hver fredag "Fredagssnolder" og rundstykker, hvor vi alle mødes i kantinen til kaffe og rundstykker med ost, pålæg, syltetøj, nutella og alt hvad dertil hører.

De andre dage er der lækker kaffe, the, frugtordning og frisk koldt vand med eller uden brus.

Fri parkering

Vi er placeret tæt på motorvejen og har en kæmpe parkeringsplads med el-lade standere til rådighed.

Gratis internet

JMA tilbyder gratis internet til hjemmeadressen samt fri telefon.

Tilmeld dig nyhedsbrev