Skip to main content

Kjeld Kjeldsen siger farvel efter 34 år i JMA

Tatjana Kristensen
21. marts 2024

Den 31. marts træder Kjeld Kjeldsen tilbage efter en imponerende karriere inden for maskinbranchen. Efter adskillige årtier med forskelligartede opgaver og roller i branchen, som ligger ham meget nær, er det tid til at se tilbage på en karriere, der har været præget af engagement og nære relationer.

Fra studentertiden videre til tiden i livgarden til sortering af hulkort hos Dronningborg Maskinfabrik til selvstændig erhvervsdrivende og bestyrelsesformand. Karrieren har budt på mange forskelligheder, når Kjeld husker tilbage. Men tiden er ikke forbi og nye eventyr venter stadig forude - bare ikke i JMA-regi.  

“Det har været en spændende rejse”

- Kjeld står for mig som et levende bevis på, hvordan viljestyrke, kreativitet, beslutsomhed og engagement kan forme en bemærkelsesværdig karriere til gavn for mange. Hans mangeårige rejse hos JMA A/S har været en inspirerende blanding af ordentlighed på den gode måde, dygtighed på den anden side samt ikke mindst et hjerte, der altid har stræbt efter den bedste løsning med kunderne i centrum. Hans bidrag er en evig påmindelse om, at passion tilsat humor, glimt i øjet samt vedholdenhed er drivkraften bag hans succes. Vi kommer til at savne Kjeld, siger COO i JMA Karina Behr Andersen.

Selv siger han om rejsen i JMA - Der har aldrig været to dage ens. Det har kostet mange timer i 90’erne, men det har også været en spændende tid med forskellige opgaver - lige fra selv at lodde i de tidlige år, bogføring og indkøb til installering og implementering af nye kunder. 

Kasketterne har været mange, men det har aldrig skræmt Kjeld. Tværtimod.

- Jeg ville gerne have indflydelse på min egen situation, og det har præget mig gennem hele livet, siger Kjeld om hans mangeårige karriere både i og udenfor JMA. 

Men hvorfor nu?

Kjeld har gennem længere tid snakket om sin pension fra JMA. Det har bare aldrig været det rette tidspunkt - før nu. Selv fortæller han:

- Dronning Margrethes abdicering inspirerede mig. Hun besteg tronen den 14. januar 1972 og jeg startede for alvor min karriere 1. januar 1971. Kunne hun takke af nu, så kan jeg også. 

Det hjælper også at vide, at flere spændende projekter stadig venter ham forude.  Både som erhvervsmand, bestyrelsesmedlem, farfar, far, svigerfar og ægtemand. 

For selvom dagene på kontoret i JMA stopper ved udgangen af marts, stopper hans iver og begejstring for at holde sig i gang, ikke. 


Andre nyheder

8. april 2024

4 gode råd til at afværge telefonsvindel (Vishing)

Svindelopkald, også kendt som vishing, er en almindelig taktik blandt svindlere, der udnytter vores tillid og travle livsstil. Men med den rette viden kan du lære at spotte disse svindelnumre og beskytte dig selv.

5. april 2024

Få afhentet ITskrot gratis

Der er fordele hele vejen rundt, når JMA og JMAs kunder indsamler elektronikskrot, der afhentes af Elrecycling til genbrug eller genanvendelse.

21. marts 2024

Sådan spotter du om det er giveaway scam

Synes det for godt til at være sandt? Så er det nok også det – især når det drejer sig om sociale medier. Her er nogle red flags, der kan hjælpe dig med at identificere en falsk giveaway.

Tilmeld dig nyhedsbrev