Skip to main content

SMV:Digital - 25.000 kr. til digital omstilling

Tatjana Kristensen
23. august 2022
Digital - 25.000 kr. til digital omstilling

Mandag den 29. august kl. 09:00 åbner SMV:Digital en ny pulje på 25.000 kr. til digital omstilling, automatisering og e-handel i danske SMV’er. Midlerne kan eksempelvis benyttes til at finde ud af, hvordan integrationer kan lette arbejdsgangene i din virksomhed eller hvad et CRM-system kan skabe af fordele hos dig. Måske er der behov for en opgradering af DSM-systemet? 

Midlerne tildeles efter først-til-mølle-princippet, så det er en god idé at forberede en god ansøgning allerede inden puljen åbner. JMA er registreret som digital rådgiver for SMV:Digital, og kan hjælpe med planlægning og gennemførsel af projektet.

Du skal selv medfinansiere dét der svarer til det modtagne tilskud, hvilket kan gøres i form af de timer, som du selv lægger i projektet, og midlerne kan fungere som en forløber for puljen i oktober 2022 på 100.000 kr.

Hvilke krav er der til ansøgninger til SMV Digital?

  • Din virksomhed skal have mellem 2-49 årsværk
  • En omsætning på maksimalt 50 mio. euro og/eller en balance på maksimum 43 mio. euro
  • Er du klar til at søge puljen, kan du læse mere om både puljen, krav og forslag til, hvilken rådgivning den er rettet mod lige her

Vi står klar til at hjælpe dig. Kontakt os på +45 87 11 00 00.


Andre nyheder

8. april 2024

4 gode råd til at afværge telefonsvindel (Vishing)

Svindelopkald, også kendt som vishing, er en almindelig taktik blandt svindlere, der udnytter vores tillid og travle livsstil. Men med den rette viden kan du lære at spotte disse svindelnumre og beskytte dig selv.

5. april 2024

Få afhentet ITskrot gratis

Der er fordele hele vejen rundt, når JMA og JMAs kunder indsamler elektronikskrot, der afhentes af Elrecycling til genbrug eller genanvendelse.

21. marts 2024

Sådan spotter du om det er giveaway scam

Synes det for godt til at være sandt? Så er det nok også det – især når det drejer sig om sociale medier. Her er nogle red flags, der kan hjælpe dig med at identificere en falsk giveaway.

Tilmeld dig nyhedsbrev