Skip to main content



DSM Webløsninger

Giv dine kunder adgang til salg og service døgnet rundt

Webløsninger

Tænk dig en verden, hvor dine kunder kan handle og komme i kontakt med dig døgnet rundt. Med vores integrerede webløsninger til DSM får du netop det.

Vores løsninger er skabt til at sikre, at dine kunder altid har adgang til dine services og produkter samt korrekte oplysninger om ordrer og fakturaer online. Aldrig har det været nemmere at give dine kunder den service, de fortjener!



Tid er penge

Hos JMA ved vi, at tid er penge. Derfor har vi udviklet en række webløsninger, der svarer lynhurtigt og er tilgængelig 24/7 ved hjælp af de nyeste webteknologier.

Vi ved, hvor vigtigt det er for dig at kunne opretholde oplysningerne om dine produkter og maskiner uden besvær. Med JMAs løsninger bliver det en enkel og effektiv proces at vedligeholde og opdatere dine data.

Du behøver kun at gøre det ét sted – i DSM. Det betyder mindre arbejde for dig og mere tid til at fokusere på din kerneforretning.

Hvorfor skal du vælge vores produkter?

Når du vælger en online webløsning fra JMA, får du ikke kun et produkt af høj kvalitet, men også en fuldt integreret løsning til DSM.

Dette betyder, at du sparer både tid og penge. Du slipper for at skulle jonglere mellem forskellige systemer og leverandører og integrere dem manuelt.

Vores løsning er skræddersyet til at arbejde problemfrit sammen med DSM og giver dig en problemfri oplevelse, så du kan fokusere på din kerneforretning.

Så hvorfor vente? Gør din virksomhed tilgængelig døgnet rundt og giv dine kunder den bedst mulige onlineoplevelse.

Vælg JMAs webløsninger til DSM og oplev fordelene ved en fuldt integreret og effektiv forretningsløsning. Spar tid, spar penge og skab tilfredse kunder med JMA!

Vores samarbejdspartnere

Vil du høre mere om vores webløsninger?

Tilmeld dig nyhedsbrev