Hosting hos JMA er hosting i særklasse

Flere og flere vælger at outsource deres IT-drift til JMA. Det medfører, at virksomhedens servere og programmer placeres i vores certificerede hosting-center frem for internt i virksomheden. Mange vælger løsningen, fordi det giver god økonomi, fleksibilitet og sikkerhed. 

Vi driver et professionelt datacenter, hvor sikkerhed og oppetid altid er i fokus. Datacentret er sikret mod blandt andet brand, vandskade og uvelkomne gæster. Hvis et strømsvigt skulle forekomme skiftes automatisk til nødstrømsforsyning og i yderste nødstilfælde starter vores to dieseldrevne nødgeneratorer automatisk op.

JMA’s specialuddannede teknikere overvåger server-rummene døgnet rundt og overholder en streng sikkerhedsprocedure ved adgang til rummene.

Vi har siden 2010 drevet et professionelt datacenter. 

internet sikkerhed

 Hosted Microsoft Dynamics NAV® DSM løsning

Vi sørger for, at der altid er den fornødne kapacitet til database, lagring og udveksling af data mellem dig og dine leverandører via vores højt sikrede hosting-center. Vi hoster data fra DSM-systemet og sørger for sikker udveksling af data til andre tjenester inden for branchen bl.a. leverandørintegrationer og reservedelsdatabasen.dk.

 

 Hosted Microsoft Office

JMA sørger for, at du kan tilgå de populære programmer i Microsoft Office-pakken og giver adgang til integration med Microsoft Office programmerne, direkte fra DSM systemet. 

 

 Hosted Exchange E-mail og fælles kalender

JMA sørger for "Hosted Microsoft Exchange - via Office 365", hvorfra du kan tilgå dine mails og din kalender uanset, hvor du er. Kan udvides med Sharepoint fra Office 365. Læs mere her

 

  Hosted JetReports - Fleksibel rapporteringsløsning

JMA sørger for hosting af vores kunders JetReports, et ledelsesrapporteringsværktøj, hvorfra du kan tilgå specialdesignede rapporter med direkte dataudtræk fra DSM-systemet . 

 

 En hostingløsning hos JMA giver dig blandt andet...

  • Drift og vedligeholdelse af egne servere, herunder vedligehold, opdateringer, backup, nødstrøm og sikkerhed.
  • Fleksibilitet - for både den IT-ansvarlige og medarbejderne

 

Serverrum med sikker hosting og drift

 

Konstant og sikker internetforbindelse til datacentret

2 uafhængige internetforbindelser og krypteret kommunikation

For at sikre vores kunders adgang til deres data i vores hostingcenter, har vi 2 af hinanden uafhængige internetforbindelser. Al kommunikation til hostingcentret er naturligvis krypteret for at opnå maximal sikkerhed.

Overvågning og adgangskontrol

Særlig sikkerhedsprocedure og SAN med høj indbygget fejltolerance

Alle virtuelle maskiner sidder i et Hyper-V Cluster, hvilket blandt andet betyder, at skulle der opstå fejl så vil systemerne selv forsøge at genopbygge den mistede server eller service. En af de vigtigste elementer i hostingmiljøet er SQL-serveren, som netop er clusteret. Selve databasen befinder sig på et SAN. Vores SAN har høj indbygget fejltolerance, og består af high performance diske. Alle systemer er modulopbyggede, og det er således let at udvide kapaciteten i takt med kundernes behov.

Der er kun adgang til server-rummene med særlig nøgle og en personlig kode. Det er kun meget få teknikere, som har adgang hertil. Derudover skal der overholdes en særlig procedure ved indgang samt ophold i server-rummene.  

Vand-, fugt- og røgdetektorer

 

Køleanlæg, der sikrer en konstant temperatur

Køleanlæg, der sikrer en konstant temperatur på 20 grader celsius

Aircondition i server-rummene sikrer en konstant temperatur året rundt. Anlægget efterses løbende for at komme driftsstop i forkøbet. Anlægget er monitoreret og der sendes en sms, hvis der opstår problemer. 

Nødgeneratorer

Nødstrømsforsyninger

Nødstrømsforsyninger i form af UPS (UninterruPtible Supply) sikrer mod strømudsving og korte strømafbrydelser. Ved længerevarende strømafbrydelser starter vores nødstrømsgeneratorer automatisk op. Der er en generator til hver af vores 2 server-rum. Server-rummene er placeret med størst mulig afstand.

Automatiseret backup-system

Regelmæssig backup af alle data og systemer

Flere backup systemer foretager regelmæssig backup af alle data og systemer. Backup monitoreres tæt. Fejl tilbagerapporteres omgående til det tekniske personale. Backup har ingen værdi, hvis ikke data også kan genskabes, derfor udføres regelmæssigt "restore tests" for at sikre kvaliteten af backup'en.

 

Kontakt:

Palle Frostholm Larsen

Teknisk Teamleder

Telefon +45 87 11 00 00

Email pfl@jma.dk

 

 

VI BRUGER COOKIES