Claas integrationer

Overførsel af indkøbsordre til Claas

Overfør en indkøbsordre direkte fra DSM systemet til Claas via upload af fil til online portal.

Reservedelspriser

Import af reservedelspriser på Claas dele direkte til katalogvarer i DSM.

Pluklister via Parts Doc Online

Når en maskine skal til service, så kan man via Parts Doc Online få dannet en plukliste med de varer, som skal bruges til den pågældende reparation. I Parts Doc Online vælger man de ønskede reservedele fra en online splittegning, hvorefter de sendes til en server og indlæses i DSM-systemet. Varerne indlæses via en csv-fil i en kladde i DSM for derefter at blive kørt ind i en service- eller salgsordre.

 

 

Maskinkonfigurator

Med DSM maskin-konfiguratoren har vi gjort det muligt for maskinhandleren at indlæse konfigurationer til maskinsalgstilbud og ordrer - maskinkøbsordrer og klargøringsordrer.  

Konfigurationen udlæses (via en CSV fil) fra Claas' website og indlæses direkte på den specifikke maskinmodel i DSM systemet. Herved skal linjerne på henholdsvis tilbud og ordrer ikke indtastes manuelt og maskinens efterkalkulation kan følges nøje via maskinøkonomien direkte i DSM systemet.

Maskinhandleren kan også automatisk beregne salgspriser på udstyret via JMAs elektroniske prisopdateringsservice. Og det er naturligvis også muligt at indtaste salgspriserne manuelt.

Sammen med maskinkalkulationen får den enkelte forhandler et præcist og værdiskabende salgsværktøj, hvor der skabes et komplet overblik over omkostninger og indtægter på de enkelte maskiner. Helt fra tilbudsgivning og længe efter maskinen har forladt lagerhallen!

 

 

 

 

Arne lille web

Kontakt:

Arne E. Christensen

Salg og marketing

Telefon: +45 51 56 51 22

E-mail: aec@jma.dk

Kontakt:

Johnny Krogh

CEO, Salg

Telefon: +45 51 56 51 03

E-mail: jok@jma.dk

 

 

VI BRUGER COOKIES