AGCO integrationer

Er du forhandler af Valtra, Massey Ferguson, Fendt eller Challenger har du mange fordele i specielle integrationer af data op mod AGCO.

Webservice til AGCONet

  • Direkte overførsel af indkøbsordre  til AGCONet fra DSM systemet
  • Forespørgsel på ordrestatus
  • Forespørgsel på varer
  • Se varebeholdninger hos andre AGCO forhandlere direkte fra varekortet i DSM

  

 

Reservedelspriser

Import af reservedelspriser på AGCO dele direkte til katalogvarer i DSM.

AGCO Parts Books

Import af plukliste i DSM systemet fra AGCO Parts Books online reservedelskataloger.

Indkøbsdisponering - AGCO MDI  

AGCO MDI er et system, som gør det muligt at rapportere data fra DSM systemet til AGCO specielt i forbindelse med optimering af lagerbeholdninger og deraf følgende indkøbsforslag. 

Integrationen kan sikre, at forhandlerens lagerbeholdning er optimeret eftersom rapporteringen indeholder oplysninger om salg/køb samt lager af varer i henhold til den opsætning, der er opsat i systemet og forhandleren modtager således indkøbsforslag fra AGCO.

Maskinkonfigurator

Med DSM maskin-konfiguratoren har vi gjort det muligt for maskinhandleren at indlæse konfigurationer til maskinsalgstilbud og ordrer - maskinkøbsordrer og klargøringsordrer.  

Konfigurationen udlæses (via en CSV fil) fra AGCOs website og indlæses direkte på den specifikke maskinmodel i DSM systemet. Herved skal linjerne på henholdsvis tilbud og ordrer ikke indtastes manuelt og maskinens efterkalkulation kan følges nøje via maskinøkonomien direkte i DSM systemet.

Maskinhandleren kan også automatisk beregne salgspriser på udstyret via JMAs elektroniske prisopdateringsservice. Og det er naturligvis også muligt at indtaste salgspriserne manuelt.

Sammen med maskinkalkulationen får den enkelte forhandler et præcist og værdiskabende salgsværktøj, hvor der skabes et komplet overblik over omkostninger og indtægter på de enkelte maskiner. Helt fra tilbudsgivning og længe efter maskinen har forladt lagerhallen! 

 

 

 

 

Arne lille web

Kontakt:

Arne E. Christensen

Salg og marketing

Telefon: +45 51 56 51 22

E-mail: aec@jma.dk

Kontakt:

Johnny Krogh

CEO, Salg

Telefon: +45 51 56 51 03

E-mail: jok@jma.dk

 

Profil: 

Johnny Krogh er administrerende direktør for JMA A/S. Han har været ansat i firmaet siden 1995, hvor han startede i et job som konsulent. Siden har han arbejdet med salg af DSM løsninger og senest nu også som ejer og direktør for firmaet.

Han har tidligere erfaring fra en maskinforretning i Hadsund i Nordjylland, hvor han var ansat som lagerchef og han har dermed rigtig mange års erfaring fra branchen. Idag arbejder Johnny Krogh primært med salg, i både Danmark, Norge og Tyskland. 

VI BRUGER COOKIES