Udlejningssystem i DSM

Udlejningsmodulet i DSM er et modul, hvor man kan oprette ordrer på en eller flere udlejningsmaskiner til en kunde.

Man kan foretage automatisk fakturering, hvad enten det er på dags-, uge- eller månedsbasis, og man kan bestemme om lejemålet fortsættes eller afsluttes.

 

 

Via menuen "Planlægning" i DSM kan man få overblik over, hvilke maskiner, der er udlejet hvornår, og hvilke maskiner, der er til rådighed en given dato. Man kan hurtigt få oplyst den totale udlejningspris for den enkelte maskine og man kan fra DSM systemet automatisk få udskrevet en ordrebekræftelse og en leveranceseddel til underskrift, når ordren oprettes.

Man kan desuden manuelt fakturere en udlejningsordre, men også lade systemet danne fakturaer automatisk med beregning af udlejningsdage, forsikring mm. Systemet fakturerer automatisk opstartsbeløb som for eksempel transport på den første faktura og slutbeløb som for eksempel transport, rengøring, service og brændstof på den afsluttende faktura. Herefter udskrives en afhentningsseddel.

Man kan allerede ved ordrens oprettelse bestemme, om der skal oprettes serviceordre og udskrives arbejdskort, når udlejningsperioden afsluttes. Man kan indleje maskiner til videre udlejning. Man kan følge op på indtægter og udgifter via diverse rapporter samt ved analyse via menuen Indlejningsmaskinøkonomi og Udlejningsmaskinøkonomi.

 

Se mere i videoerne nedenfor:

 

Arne lille web

Kontakt:

Arne E. Christensen

Salg og marketing

Telefon: +45 51 56 51 22

E-mail: aec@jma.dk

Kontakt:

Johnny Krogh

CEO, Salg

Telefon: +45 51 56 51 03

E-mail: jok@jma.dk

 

Profil: 

Johnny Krogh er administrerende direktør for JMA A/S. Han har været ansat i firmaet siden 1995, hvor han startede i et job som konsulent. Siden har han arbejdet med salg af DSM løsninger og senest nu også som ejer og direktør for firmaet.

Han har tidligere erfaring fra en maskinforretning i Hadsund i Nordjylland, hvor han var ansat som lagerchef og han har dermed rigtig mange års erfaring fra branchen. Idag arbejder Johnny Krogh primært med salg, i både Danmark, Norge og Tyskland. 

VI BRUGER COOKIES