JMA A/S - Maskinhandlernes IT-Leverandør

JMA A/S blev stiftet af Kjeld H. Kjeldsen, som siden 1971 havde været ansat i edb-afdelingen ved Dronningborg Maskinfabrik. Kjeld var med i et team, som varetog Dronningborgs egen IT-drift, men da virksomheden begyndte at sælge ud af kernekompetencerne (som på det tidspunkt var baseret på hulkort-teknologi) blev Kjeld H. Kjeldsen tæt knyttet til flere servicebrancher, hvoraf maskinhandlerne udgjorde en betydelig del.

I 1990 valgte Kjeld at stifte JMA A/S og flere af de medarbejdere, som de første år blev tilknyttet virksomheden, er stadig en del af den faste medarbejderstab.

I 1996 var JMA A/S en af de første virksomheder i Danmark, der blev certificeret til at udvikle brancheløsninger til den blåstemplede Navision platform. JMAs medarbejdere blev hoveddrivkraften i udvikling af et service system, som i dag er en del af Navisions (Microsoft Dynamics NAVs) kerneprodukt. I 1997 leverede JMA A/S Danmarks største Navision installation med 215 brugere.

 

 

 

 

I 1999 fik Kjeld H. Kjeldsen et tilbud om at sælge virksomheden. Et tilbud, han ikke kunne afslå. Men det viste sig hurtigt, at det var svært for den nye ejerkreds at køre virksomhedens aktiviteter videre med samme nærhed til kunderne. Derfor valgte Kjeld H. Kjeldsen i 2001 at købe virksomheden tilbage - denne gang i kompagniskab med Henning J. Waters og Johnny Krogh.

I dag ejes aktierne alene af Kjeld H. Kjeldsen og Johnny Krogh.

Og JMA A/S er igen den mest foretrukne leverandør af IT til danske maskinhandlere.

Forklaringen er, at en hel medarbejderstab har formået at overtage den tillidsfulde ånd, der karakteriserer JMA's relationer til såvel kunder som internt til kollegaer. Mere end 1.300 brugere (eller cirka 70% af det danske marked) anvender dagligt et system fra JMA A/S.

Arne lille web

Kontakt:

Arne E. Christensen

Salg og marketing

Telefon: +45 51 56 51 22

E-mail: aec@jma.dk

Kontakt:

Johnny Krogh

CEO, Salg

Telefon: +45 51 56 51 03

E-mail: jok@jma.dk

 

 

VI BRUGER COOKIES