Prisopdateringsservice

Elektronisk prisopdatering er et abonnement, hvor vi håndterer prisfiler fra leverandører og opdaterer automatisk DSM systemet med de nyeste priser.

Vi har aftaler med mere end 120 leverandører om videredistribuering af prislister til DSM systemet. Nogle leverandører kræver, at brugerne godkendes som modtagere, andre leverandører stiller prisfilerne til rådighed uden godkendelse. 

 

JMA sørger for at tilrette prisfiler og indlæsningsrutiner inden priserne udsendes til kunderne. JMA indlæser prisfilerne, så de er klar til indlæsning i katalogvarer/skyggekartotek og gør dem klar til opdatering af varekartoteket.

Abonnementet sikrer brugerne, at der altid udfaktureres til korrekte priser - og fritager brugerne for den meget store opgave, det er at håndtere priser fra så mange leverandører.

 

Kontakt gerne JMA (telefon 8711 0000) for at høre, hvilke leverandører, der er indgået aftale med - eller bidrag med dit ønske om at modtage priser fra en leverandør, der endnu ikke er indgået aftale med.

Arne lille web

Kontakt:

Arne E. Christensen

Salg og marketing

Telefon: +45 51 56 51 22

E-mail: aec@jma.dk

Kontakt:

Johnny Krogh

CEO, Salg

Telefon: +45 51 56 51 03

E-mail: jok@jma.dk

 

Profil: 

Johnny Krogh er administrerende direktør for JMA A/S. Han har været ansat i firmaet siden 1995, hvor han startede i et job som konsulent. Siden har han arbejdet med salg af DSM løsninger og senest nu også som ejer og direktør for firmaet.

Han har tidligere erfaring fra en maskinforretning i Hadsund i Nordjylland, hvor han var ansat som lagerchef og han har dermed rigtig mange års erfaring fra branchen. Idag arbejder Johnny Krogh primært med salg, i både Danmark, Norge og Tyskland. 

VI BRUGER COOKIES