Webshop med integration til DSM

Vi leverer en fremtidssikret online butiksløsning, hvor data er integreret fra DSM-systemet til shoppen og tilbage til DSM igen. Vi sørger for, at jeres data løbende bliver skubbet fra DSM til webshoppen. Og at ordrerne bliver skubbet fra webshoppen til DSM.

Samtidig kan vi sørge for, at kundedata også bliver synkroniseret.  

Brugervenlighed i top

I vores løsning er inkluderet en køreklar Magento webshop inklusiv design, betalingsløsning, klargøring, teknisk søgemaskineoptimering, uddannelse samt integration til lagersystem.

På den måde slipper I for at vedligeholde data og priser i to forskellige systemer.

Det er vigtigt, at design og brugervenlighed er i top, og at jeres kunder kan finde jeres produkter, når de søger på internettet. Det hjælper vi jer med. 

Integration af mange forskellige data

JMA tilbyder integrationer af mange forskellige DSM data. Data til online håndtering af for eksempel udveksling af ordrer, garanti og reklamationer, produkt- og maskin-informationer samt support. 

Webportaler muliggør en nem og effektiv overførsel af oplysninger mellem dig og dine kunder, leverandører eller samarbejdspartnere. 

Webportalerne er tilgængelige via en webbrowser på en desktop, laptop, tablet eller smartphone. Displayet tilpasser sig automatisk til skærmstørrelsen, hvilket gør webportalen til et meget enkelt og behageligt arbejdsværktøj i det daglige arbejde. Grænsefladen er baseret på XML, CSV og lignende teknologier. 

Fordele

  • Webportaler baseret på den nyeste teknologi
  • Fleksibilitet baseret på dine behov og præferencer
  • Integration med data fra DSM-systemet
  • Håndtér garantier og reklamationer
  • Send ordrer og modtag fakturaer
  • Tilgængelig på enhver browser med responsivt design

Arne lille web

Kontakt:

Arne E. Christensen

Salg og marketing

Telefon: +45 51 56 51 22

E-mail: aec@jma.dk

Kontakt:

Johnny Krogh

CEO, Salg

Telefon: +45 51 56 51 03

E-mail: jok@jma.dk

 

Profil: 

Johnny Krogh er administrerende direktør for JMA A/S. Han har været ansat i firmaet siden 1995, hvor han startede i et job som konsulent. Siden har han arbejdet med salg af DSM løsninger og senest nu også som ejer og direktør for firmaet.

Han har tidligere erfaring fra en maskinforretning i Hadsund i Nordjylland, hvor han var ansat som lagerchef og han har dermed rigtig mange års erfaring fra branchen. Idag arbejder Johnny Krogh primært med salg, i både Danmark, Norge og Tyskland. 

VI BRUGER COOKIES