e-Documents Import

Simpel registrering af elektroniske dokumenter

Modtag dine dokumenter digitalt direkte i Microsoft Dynamics Business Cenrtral med Continia e-Documents Import. 

Dokumenter, der allerede indholder data, kan registreres automatisk. Continia e-documents Import gør registrering af e-dokumenter til en integreret del af dit arbejde med Microsoft Dynamics Business Central. 

Håndterer alle formater

Med denne løsning kan man modtage e-dokumenter i følgende standard-formater:

  • PEPPOL (2.0, 3.0)
  • OIOXML (0.8)
  • OIOUBL (2.02)
  • EHF (UBL 2.0, 3.0)

Du kan selv bestemme, hvordan dine e-dokumenter skal håndteres. Du kan overføre dem til en intern filmappe og selv importere dem, eller du kan downloade dem direkte til Microsoft Dynamics Business Central.

Godkendelsesprocedurer

Continia e-Documents Import tildeler dokumentet et sæt registrerings-, godkendelses- og bogføringsregler, så du hurtigt kan registrere e-dokumentet på en købsfaktura og omgående sende fakturaen, hvis du ønsker det.

Når du sender fakturaer og kreditnotaer, der er modtaget via e-Documents Import til godkendelse, får brugeren adgang til dokumenterne via Continia Web Approval Portal. Alle dokumenter, der afventer godkendelse, er tilgængelige for den, der skal foretage godkendelsen - det gælder e-dokumenter og PDF-dokumenter, der er modtaget via e-mail, og scannede papirdokumenter.

Under godkendelsen af e-dokumenter kan brugeren se et billede af e-fakturaen. Det gør det nemt at overskue hele indholdet af fakturaen.

Hurtig implementering

Continia e-Documents Import er nem at tilføje til din Microsoft Dynamics Business Central løsning.

Arne lille web

Kontakt:

Arne E. Christensen

Salg og marketing

Telefon: +45 51 56 51 22

E-mail: aec@jma.dk

Kontakt:

Johnny Krogh

CEO, Salg

Telefon: +45 51 56 51 03

E-mail: jok@jma.dk

 

Profil: 

Johnny Krogh er administrerende direktør for JMA A/S. Han har været ansat i firmaet siden 1995, hvor han startede i et job som konsulent. Siden har han arbejdet med salg af DSM løsninger og senest nu også som ejer og direktør for firmaet.

Han har tidligere erfaring fra en maskinforretning i Hadsund i Nordjylland, hvor han var ansat som lagerchef og han har dermed rigtig mange års erfaring fra branchen. Idag arbejder Johnny Krogh primært med salg, i både Danmark, Norge og Tyskland. 

VI BRUGER COOKIES