Web Approval Portal

Godkend fra PC, tablet eller smartphone

Continia Web Approval Portal er en webservice, der er direkte integreret i Microsoft Dynamics Business Central serveren. På denne portal kan alle medarbejdere godkende udgifter og dokumenter, selv om de ikke har direkte adgang til Microsoft Dynamics Business Central. Medarbejderen skal dog have adgang til en webbrowser.

Alle dokumenter

Brugeren kan tilføje billeder, regneark eller e-mails når som helst under godkendelsesproceduren. Alle vedhæftninger via Web Approval Portal er til rådighed for andre brugere af Microsoft Dynamics Business Central med det samme. Det er nemt og hurtigt at finde vedhæftninger.

To Continia-løsninger, én webportal

Du får adgang til godkendelse af leverandørfakturaer, salgsordrer, udgifter og kilometeropgørelser via ét enkelt system. Continia Web Approval Portal kræver kun én licens, hvor du kan behandle dokumenter fra både i Document Capture og Expense Management. Det betyder, at brugeren får adgang til dokumenter, der afventer godkendelse i både Continia Document Capture og Continia Expense Management ved indlogning i Web Approval Portal.

Når en bruger logger ind på Continia Web Approval Portal, vil det som minimum kræve en Microsoft Dynamics brugerlicens.

Arne lille web

Kontakt:

Arne E. Christensen

Salg og marketing

Telefon: +45 51 56 51 22

E-mail: aec@jma.dk

Kontakt:

Johnny Krogh

CEO, Salg

Telefon: +45 51 56 51 03

E-mail: jok@jma.dk

 

Profil: 

Johnny Krogh er administrerende direktør for JMA A/S. Han har været ansat i firmaet siden 1995, hvor han startede i et job som konsulent. Siden har han arbejdet med salg af DSM løsninger og senest nu også som ejer og direktør for firmaet.

Han har tidligere erfaring fra en maskinforretning i Hadsund i Nordjylland, hvor han var ansat som lagerchef og han har dermed rigtig mange års erfaring fra branchen. Idag arbejder Johnny Krogh primært med salg, i både Danmark, Norge og Tyskland. 

VI BRUGER COOKIES