Expense Management

Expense Management giver et klart overblik og nem styring af alle typer rejseudgifter i Microsoft Dynamics Business Central.

Indsendelse af kvitteringer på farten

Medarbejdere kan nu med Continia Expense Management indlevere deres rejserapporter med papirkvitteringer, mens de er på farten.

Forretningsrejsende kan klare udgiftsrapportering, mens de er på farten med en special app i Expense Management. De tager et billede, udfylder de obligatoriske felter og sender det direkte til bogholderiet. Kilometerantal rapporteres på samme måde.

Konfigurering af app'en, sker i Microsoft Dynamics Business Central, og så snart de forretningsrejsende har indsendt en udgiftsrapport, kan alle de digitale kvitteringer ses i Business Central.

Automatisk kreditkort-afstemning

Med Continia Expense Management kan du hente medarbejderens udgifter på kreditkortet direkte ind i Microsoft Dynamics Business Central og automatisk linke den individuelle udgift med en registreret kvittering.

Så snart transaktioner og udgiftsrapporteringen er afstemt, vil systemet have fuldt overblik over de transaktioner, som mangler dokumentation.

Få direkte adgang fra Microsoft Dynamics Business Central

Continia Expense Management samler hver dag den forretningsrejsendes aktiviteter og sender dem til Business Central. Disse aktiviteter registreres som poster, og rejseudgifter behandles i Business Central.

Godkendelse

Udgifter kan enten godkendes direkte i Microsoft Dynamics Business Central eller online via en webbrowser. De, der skal godkende, kan se udgiften på skærmen og enten acceptere, afvise, sætte på hold eller videresende den til en anden for gennemsyn eller godkendelse. Det er en enkel sag at tilføje kommentarer eller vedhæftninger.

 

Arne lille web

Kontakt:

Arne E. Christensen

Salg og marketing

Telefon: +45 51 56 51 22

E-mail: aec@jma.dk

Kontakt:

Johnny Krogh

CEO, Salg

Telefon: +45 51 56 51 03

E-mail: jok@jma.dk

 

Profil: 

Johnny Krogh er administrerende direktør for JMA A/S. Han har været ansat i firmaet siden 1995, hvor han startede i et job som konsulent. Siden har han arbejdet med salg af DSM løsninger og senest nu også som ejer og direktør for firmaet.

Han har tidligere erfaring fra en maskinforretning i Hadsund i Nordjylland, hvor han var ansat som lagerchef og han har dermed rigtig mange års erfaring fra branchen. Idag arbejder Johnny Krogh primært med salg, i både Danmark, Norge og Tyskland. 

VI BRUGER COOKIES