Planlægningsoversigt

DSMs planlægningsystem giver dig mulighed for at allokere opgaver ud til dine ansatte.

Dette kunne for eksempel være at allokere en serviceordre ud til en bestemt montør eller fremadrettet se, hvilke montører, der er ledige. Dette system er også med til at give værkføreren et godt og overskueligt øjebliksbillede af, hvilke montører, der er på hvilke opgaver.

Ser man på billedet neden for, ser man, at man i venstre side har et overblik over, hvilke servicetyper, der er samt under dette et overblik over sine ansatte. Serviceordretyperne består af garanti, klargøring, parkering, service og re-allokering. Øverste del af planlægningssystemet viser en tidslinje over dagen.

Tidsregistrering

Til dem som benytter tidsregistrering er det også muligt at hente oplysninger ind fra tidsregistreringskladden. Herinde kan man f.eks. også se hvilke montører eller servicemedarbejdere der har været på hvilke serviceordrer, hvor lang tid de har brugt og på hvilken maskine der er blevet udført service.

 

Vil du høre mere om planlægningssystemet, kan du se videoen herunder.

Arne lille web

Kontakt:

Arne E. Christensen

Salg og marketing

Telefon: +45 51 56 51 22

E-mail: aec@jma.dk

Kontakt:

Johnny Krogh

CEO, Salg

Telefon: +45 51 56 51 03

E-mail: jok@jma.dk

 

Profil: 

Johnny Krogh er administrerende direktør for JMA A/S. Han har været ansat i firmaet siden 1995, hvor han startede i et job som konsulent. Siden har han arbejdet med salg af DSM løsninger og senest nu også som ejer og direktør for firmaet.

Han har tidligere erfaring fra en maskinforretning i Hadsund i Nordjylland, hvor han var ansat som lagerchef og han har dermed rigtig mange års erfaring fra branchen. Idag arbejder Johnny Krogh primært med salg, i både Danmark, Norge og Tyskland. 

VI BRUGER COOKIES