Beregning af optimalt lager

DSM kan, ud fra salg af varen i en given periode, beregne vareplanlægningsdetaljer, som kan anvendes til at beregne varens genbestillingspunkt og maksimal lagerbeholdning. Disse oplysninger kan beregnes og opdateres automatisk ud fra tidligere salgstal, hvis varen tilknyttes en planlægningsprofilkode. Denne funktion kan køres efter en fast faktor eller en metode, der tager højde for omkostninger og lagerrente (Wilson) ved dannelse af max lager.

Det er vigtigt, at bestillingsformen udfyldes korrekt, da kombinationen af valg giver forskellige opdateringsmuligheder. Det er i den forbindelse muligt at vælge mellem at få opdateret med det samme eller at få dannet poster i en særlig kladde, hvor resultatet kan redigeres og derefter opdateres.

Det er også muligt at simulere en opdatering ved at vælge en udskrift uden opdatering. I DSM angives i oversigtspanelet "Generelt", om overflytninger skal medtages som salgstal.

 

Ovenstående vil også blive uddybet i videoen herunder:

 

Vil du læse mere om beregning af optimalt lager, kan dette findes her:

DSM Beregning af optimalt lager

Arne lille web

Kontakt:

Arne E. Christensen

Salg og marketing

Telefon: +45 51 56 51 22

E-mail: aec@jma.dk

Kontakt:

Johnny Krogh

CEO, Salg

Telefon: +45 51 56 51 03

E-mail: jok@jma.dk

 

Profil: 

Johnny Krogh er administrerende direktør for JMA A/S. Han har været ansat i firmaet siden 1995, hvor han startede i et job som konsulent. Siden har han arbejdet med salg af DSM løsninger og senest nu også som ejer og direktør for firmaet.

Han har tidligere erfaring fra en maskinforretning i Hadsund i Nordjylland, hvor han var ansat som lagerchef og han har dermed rigtig mange års erfaring fra branchen. Idag arbejder Johnny Krogh primært med salg, i både Danmark, Norge og Tyskland. 

VI BRUGER COOKIES