Maskinkonfigurator

Med DSM’s maskinkonfigurator, har vi gjort det muligt for Maskinhandleren at indlæse konfigurationer til Maskinsalgstilbud – og ordrer, Maskinkøbsordrer og Klargøringsordrer.

Indtil nu kan konfiguratoren håndtere konfiguration fra følgende producenter:

  • John Deere
  • New Holland
  • Claas
  • Pöttinger
  • Valtra

Maskinkonfigurator

Men det er faktisk også muligt at indlæse udstyr fra øvrige producenter, hvis disse kan fremfindes i Excel-format (ConfiguratorTemplate).

Værdi: Funktionen sparer for det første Maskinhandleren for meget tid og minimere risikoen for fejlindtastning. Konfigurationen udlæses, via en CSV fil, fra producentens website og indlæses direkte på den specifikke maskinmodel i DSM systemet. Herved skal linjerne på henholdsvis tilbud og ordrer ikke indtastes manuelt og Maskinens efterkalkulation kan følges nøje via Maskinøkonomien direkte i DSM systemet.

Maskinhandleren kan også automatisk beregne salgspriser på udstyret via JMAs elektroniske prisopdateringsservice (læs mere under dette punkt). Og det er naturligvis også muligt at indtaste salgspriserne manuelt.

Sammen med Maskinkalkulationen får den enkelte forhandler et ekstremt præcist og værdiskabende salgsværktøj, hvor der skabes et komplet overblik over omkostninger og indtægter på enhederne. Helt fra tilbudsgivning og længe efter maskinen har forladt lagerhallen!

 

Vil du læse mere om maskinkonfiguratoren, kan dette findes her:

DSM Maskinkonfigurator

Arne lille web

Kontakt:

Arne E. Christensen

Salg og marketing

Telefon: +45 51 56 51 22

E-mail: aec@jma.dk

Kontakt:

Johnny Krogh

CEO, Salg

Telefon: +45 51 56 51 03

E-mail: jok@jma.dk

 

Profil: 

Johnny Krogh er administrerende direktør for JMA A/S. Han har været ansat i firmaet siden 1995, hvor han startede i et job som konsulent. Siden har han arbejdet med salg af DSM løsninger og senest nu også som ejer og direktør for firmaet.

Han har tidligere erfaring fra en maskinforretning i Hadsund i Nordjylland, hvor han var ansat som lagerchef og han har dermed rigtig mange års erfaring fra branchen. Idag arbejder Johnny Krogh primært med salg, i både Danmark, Norge og Tyskland. 

VI BRUGER COOKIES