NAV logo 5 12 17

JMA DSM Dealer Service Management system er en moderne, fuldt integreret løsning specielt til forhandlere og importører af maskiner til landbrug, entreprenører, gaffeltruck og have/park.

Løsningen tilbyder en bred vifte af funktioner, som understøtter de processer, som maskinhandlerne gennemgår i deres daglige forretningsgange. Herunder blandt andet konfiguration af maskiner, styring af lager og reservedele, kædehandelsanalyser samt service.

DSM (Dealer Service Management) systemet er udviklet på Microsoft Dynamics NAV® (Navision) platformen og kan dermed nemt og hurtigt integreres med andre Microsoft® produkter.

DSM benyttes af mere end 1.300 brugere fra 130 maskinhandlere i Danmark, Sverige og Norge og benyttes normalt i virksomheder med 1 til mere end 100 brugere.

DSM løsningen gør maskinhandleren klar til at knytte tættere relationer til samarbejdspartnere og kunder. Tæt integration til branchens leverandører via udveksling af ordrer, fakturaer og reservedelspriser samt mulighed for internethandel er blot nogle af de værktøjer, som JMA tilbyder. Samtidig er løsningen fremtidssikret og bliver løbende udviklet med nye funktioner og muligheder.

DSM er en højt specialiseret brancheløsning, som er udviklet i samarbejde med maskinhandlere og er resultatet af JMAs mangeårige erfaringer fra branchen.