PHP udvikler søges

Vi søger en skarp backend udvikler, som blandt andet mestrer php, MySQL og webservices.

Samtidig må du gerne kende til Magento og Joomla samt have en god portion forretningsforståelse.

Kunne det være dig? 


Hvem er vi?

JMA A/S er markedsledende inden for udvikling af IT-løsninger til maskinhandlere.

Vores position på markedet er et resultat af vores skarpe branchefokus, høj kvalitet i produktudviklingen og et godt arbejdsmiljø med stor medarbejderloyalitet.

Vi søger en kvalificeret backend udvikler til at styrke vores webafdeling.

Som udvikler vil du komme til at bidrage til videreudvikling og implementering af webløsninger. Primært Magento med integration til Microsoft Dynamics NAV® som vores DSM brancheløsning til maskinforhandlere er baseret på. En løsning som dagligt bruges af godt 1700 brugere i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland.

Du vil også deltage i videreudviklingen af vores internationale markedsplads for reservedele til maskiner - Webparts - www.web-parts.com.

Du vil komme til at arbejde med webudvikling, primært backend - men også frontend i varierende grad. Du vil blive involveret i implementeringen af kundeløsninger og den efterfølgende support. Du vil naturligvis have en tæt dialog med kunderne, så det er vigtigt, at du trives med dette.

 

Vi forventer af dig at:

 • Du mestrer teknologier så som PHP, MySQL og webservices
 • Du har kendskab til webudvikling med CSS og HTML
 • Du har kendskab til Linux servermiljøer

 

Desuden vil det være en fordel, hvis du:

 • Har erfaring med Magento
 • Har erfaring med Yii framework eller lignende
 • Har erfaring med Joomla
 • Du har måske kenskab til JavaScripts og jQuery
 • Du har erfaring med Ansible
 • Har en veludviklet forretningsforståelse og evnen til at se kreative løsninger i relation til kundernes problemstillinger.
 • Er analytisk, struktureret og hurtig til at tilegne dig ny viden.
 • Er imødekommende, troværdig og har et positivt livssyn.
 • Har en lyttende og engageret adfærd, som gør dig til den ideelle sparringspartner internt og for vores kunder.
 • Er målrettet, løsningsorienteret og typen, som ser udfordringer frem for begrænsninger.
 • Har et højt energiniveau og at din indstilling er konstruktiv og præget af samarbejdsvilje, og så er du i besiddelse af en god portion humor.
 • Er indstillet på at indgå i en virksomhed med 34 kolleger, der vægter en sund balance mellem arbejde og fritid.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du har måske erfaring med implementering af webløsninger hos B2B og B2C kunder.

 

Du kan forvente:

Vi tilbyder dig et selvstændigt og spændende job med stor grad af frihed under ansvar. Vi har en åben og uformel omgangstone.

Du kan forvente at komme til at arbejde i et dynamisk team - i et miljø, som er præget af, at vi holder af selvstændige mennesker, der bidrager med hver deres skævheder til en sammentømret flok, der trækker i samme retning.

Hos os har medarbejdernes trivsel og udvikling høj prioritet. Vi arbejder i en flad organisation, hvor du vil blive en del af et webudviklingsteam.

Vi er fleksible og åbne for forandringer, og vi brænder alle for at gøre en god indsats til vore kunders og egen store fornøjelse.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Du skal selvfølgelig udstyres med PC, smartphone og firmabetalt bredbånd, ligesom en attraktiv lønpakke med god pensionsordning er en selvfølge.

 

Læs mere

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Teamleder for udvikling Michael Sejersen på telefon 51 56 51 15. Yderligere oplysninger om JMA A/S kan ses på www.jma.dk.

  

Tiltrædelse snarest muligt 

Lyder det som dit drømmejob, så send din ansøgning og CV med billede på e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi behandler naturligvis alle ansøgninger fortroligt, og du vil modtage hurtigt svar fra os.

  

Michael Sejersen


Teamleder udvikling
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.: 8711 0015 / 5156 5115