Salg af reservedele til forhandlere

RESERVEDELSDATABASEN.DK fungerer som portal for salg af reservedele, kun for maskinhandlere. 

Som maskinhandler, kan du købe og sælge reservedele direkte fra dine kollegers lagre med store besparelser til følge. RESERVEDELSDATABASEN.DK er fuldt integreret i JMAs brancheløsning, DSM systemet.

Foresprøg på lagerstatus og priser, ved et enkelt klik, direkte fra varekortet i systemet.

Scan købsordren, inden den sendes til leverandøren, for besparelser via RESERVEDELSDATABASEN.DK

For de maskinhandlere, der endnu ikke benytter DSM systemet, findes der mulighed for at tilgå RESERVEDELSDATABASEN.DK via en webportal.

Gå direkte til RESERVEDELSDATABASEN.DK ved at klikke på logoet. Du skal bruge login-oplysninger for at tilgå siden.

Ønsker du adgang til RESERVEDELSDATABASEN.DK som ny bruger, skal du kontakte JMA A/S på telefon 8711 0000.

 


JMA A/S har overtaget alle aktier i Webparts A/S

Som led i den fortsatte udvikling af Europas største reservedelsdatabase har JMA A/S pr. 1. marts 2017 købt alle aktier i Webparts A/S.

Vi er meget glade for, at det er lykkedes at købe alle aktierne i Webparts A/S, da vi ser reservedelsformidlingen som et meget vigtigt forretningsområde i vores fremtidige strategi”, udtaler Johnny Krogh, JMA A/S. Vi glæder os til fortsat at udvikle web-parts.com portalen samt at kunne tilbyde eksisterende og nye kunder en international database.

RESERVEDELSDATABASEN.DK er en integreret del af web-parts.com, hvor der er mulighed for at eksponere reservedele i en unik international reservedelsdatabase til hele verdens kunder. Nu kan forhandlere i hele verden søge på og handle både ukurante og kurante reservedele. Webparts gør det muligt at håndtere salget til både forhandlere og slutbrugere i andre lande – uden handels- og sprogmæssige barrierer.

 

Stor efterspørgsel

Der er rigtig stor efterspørgsel efter en international reservedelsdatabase, både fra danske maskinhandlere og internationale maskinhandlere. Det er netop, hvad web-parts.com tilbyder maskinhandlere.

Derudover tilbyder web-parts.com muligheden for at præsentere reservedele til slutbrugeren, som netop har brug for reservedelen. På den måde er der unikke muligheder for at øge omsætningen af sine reservedele, specielt også de ukurante af slagsen.

Webparts har i dag mere end 350 europæiske forhandlere og databasen indeholder mere end 25.000.000 reservedele.

 

Kontakt os på telefon:

  • JMA A/S: 8711 0000
  • Webparts A/S: 8213 1700

for mere information om web-parts.com