JMA A/S er markedsledende inden for udvikling af IT-løsninger til maskinhandlere.

Vores position på markedet er et resultat af vores skarpe branchefokus, høj kvalitet i produktudviklingen og et godt arbejdsmiljø med stor medarbejderloyalitet. 

Vi søger en kvalificeret frontend udvikler til at styrke vores webafdeling.

 

Jobbet:

Som udvikler vil du komme til at bidrage til videreudvikling og implementering af webløsninger. Vore løsninger er primært baseret på Magento og Joomla med integration til Microsoft Dynamics NAV® som vores DSM brancheløsning til maskinforhandlere er baseret på. En løsning som dagligt bruges af knap 2000 brugere i Danmark, Sverige og Norge. 

Du vil komme til at arbejde med frontenden på vores webshop løsninger. Du vil blive involveret i projektledelsen og implementeringen af kundeløsninger og den efterfølgende support. Du vil naturligvis have en tæt dialog med kunderne, så det er vigtigt at du trives med dette. Du får mulighed for direkte indflydelse på valg af teknologier og hvilken retning frontend-udviklingen skal tage.

Vi forventer af dig at:

 • Du er passioneret omkring frontend-teknologier såsom HTML5, CSS3, AJAX og JavaScript.
 • Du har et basalt kendskab til PHP.
 • Du har flair for usability og layout, herunder UX.

Desuden vil det være en fordel, hvis du:

 • Har erfaring med Magento.
 • Har erfaring med Joomla.
 • Har en veludviklet forretningsforståelse og evnen til at se kreative løsninger i relation til kundernes problemstillinger. 
 • Er analytisk, struktureret og hurtig til at tilegne dig ny viden. 
 • Er imødekommende, troværdig og har et positivt livssyn. 
 • Har en lyttende og engageret adfærd, som gør dig til den ideelle sparringspartner internt og for vores kunder. 
 • Er målrettet, løsningsorienteret og typen, som ser udfordringer frem for begrænsninger. 
 • Har et højt energiniveau og at din indstilling er konstruktiv og præget af samarbejdsvilje, og så er du i besiddelse af en god portion humor. 
 • Er indstillet på at indgå i en virksomhed med 32 kolleger, der vægter en sund balance mellem arbejde og fritid. 

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, det vigtigste er at du er drevet af lysten til at skabe den rigtige løsning sammen med dine kolleger og kunderne. 

Du kan forvente:

Vi tilbyder dig et selvstændigt og spændende job med stor grad af frihed under ansvar. Vi har en åben og uformel omgangstone. 

Du kan forvente at komme til at arbejde i et dynamisk team - i et miljø, som er præget af, at vi holder af selvstændige mennesker, der bidrager med hver deres skævheder til en sammentømret flok, der trækker i samme retning. 

Hos os har medarbejdernes trivsel og udvikling høj prioritet - vi investerer gerne i kompetencegivende aktiviteter. Vi arbejder i en flad organisation, hvor du vil blive en del af et webudviklingsteam.

Vi er fleksible og åbne for forandringer, og vi brænder alle for at gøre en god indsats til vore kunders og egen store fornøjelse. 

Løn- og ansættelsesvilkår
Du skal selvfølgelig udstyres med computer, smartphone og firmabetalt bredbånd, ligesom en attraktiv lønpakke med god pensionsordning er en selvfølge. 

Nærmere oplysninger
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Teamleder Dan Storm på telefon 51 56 51 07.

Ansøgning
Send din ansøgning og CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. gerne sammen med et billede. Vi behandler naturligvis alle ansøgninger fortroligt, og du vil modtage hurtigt svar fra os. 

Tiltrædelse snarest muligt