Microsoft Silver Partner

JMA er certificeret Microsoft Partner inden for ERP systemer, infrastruktur og hosting

Vi er specialister inden for IT-løsninger til maskinhandlere. Vi rådgiver om optimering af forretningsgange, maskinkonfiguration, økonomisk rapportering, kædehandelsanalyser, uddannelse, tekniske installationer samt hosting - kort sagt alt vedrørende maskinhandlernes IT. 

Vi er den erfarne sparringspartner med nære relationer til både leverandører og brancheforeninger.

Med mange års erfaring fra branchen har vi udviklet et branchespecifik-system DSM specielt til maskinhandlere og importører af maskiner. JMA DSM Dealer Service Management er udviklet på Microsoft Dynamics NAV® (Navision) platformen og kan dermed nemt og hurtigt integreres med andre Microsoft® produkter såsom Microsoft Office 365® produkter.

 

JMA vil være den foretrukne IT-leverandør for vore kunder

Vi sørger for, at vores personale løbende uddannes og certificeres, således vi er rustet til at supportere vore kunder med kompetente svar på de relevante og somme tider udfordrende IT-opgaver de møder. Vi supporterer vore brancheløsninger og yder teknisk IT-support.

 

Hvor kommer vi fra

Med rødder tilbage fra IT-afdelingen på mejetærskerfabrikken Dronningborg Maskinfabrik og lokale maskinhandlere, har JMA A/S siden 1990 været fokuseret på at udvikle og implementere IT-løsninger til maskinhandlere.

Flere af de medarbejdere, som de første år blev tilknyttet virksomheden, er stadig en del af den faste medarbejderstab. Idag beskæftiger JMA A/S 32 medarbejdere i Danmark og 4 medarbejdere i Sverige, hvor vi stiftede et datterselskab i 2010. I Norge er vi repræsenteret via vores samarbejdspartner Excelar AS, som vi indgik et samarbejde med i 2015. 

I samarbejde med vores kunder udvikler vi vores JMA DSM brancheløsning, som er et specialiseret ERP system for maskinhandlere baseret på Microsoft Dynamics NAV®. En virksomhedsløsning, der benyttes af mere end 1 million brugere på verdensplan. Denne platform valgte vi ud fra vores vision om at være den fortrukne IT-leverandør og sparringspartner til maskinhandlere både nationalt og internationalt.

JMA A/S er certificeret hostingudbyder inden for hosting af ERP, Office 365 samt JetReports (ledelsessparring) og har siden 2010 drevet et professionelt datacenter, hvor stabilitet, sikkerhed og oppetid er i fokus.

 

Vision

JMA A/S er den foretrukne og mest kompetente leverandør og sparringspartner inden for IT brancheløsninger til maskinhandlere

- både nationalt og internationalt.

 

Mission

JMA A/S udvikler branchespecifikke løsninger, som giver fordele for vore kunder i form af lønsomhed samt forenkling og effektivisering af deres forretningsgange og organisation.

Vore højt motiverede medarbejdere er under konstant uddannelse og træning og vi er godt forberedt til at kunne supportere og rådgive vore kunder med relevante og kompetente løsninger.

JMA A/S er en partner med stor ekspertise inden for maskinhandlerbranchen og med nære relationer til både maskinleverandører og brancheforeninger. Vi har arbejdet i branchen i mange år og er derfor en partner, som kender branchen indefra.