Webshop med integration til DSM

Fremtidssikret webshop med integration til DSM

Vi leverer en fremtidssikret shopløsning, hvor data er integreret fra DSM-systemet til shoppen og tilbage til DSM igen. Vi sørger for, at jeres data løbende bliver skubbet fra DSM til webshoppen. Og at ordrerne bliver skubbet fra webshoppen til DSM.

Samtidig kan vi sørge for, at kundedata også bliver synkroniseret. 

Brugervenlighed i top

I vores løsning er inkluderet en køreklar Magento webshop inklusiv design, betalingsløsning, klargøring, teknisk søgemaskineoptimering, uddannelse samt integration til lagersystem.

På den måde slipper I for at vedligeholde data og priser i to forskellige systemer.

Det er vigtigt, at design og brugervenlighed er i top, og at jeres kunder kan finde jeres produkter, når de søger på internettet. Det hjælper vi jer med.

Webportaler

JMA tilbyder også services inden for integrationer af DSM data til øvrige webportaler - webportaler fremstillet af enten ​​eksterne leverandører eller leveret af JMA A/S. Webportaler muliggør en nem og effektiv overførsel af oplysninger mellem dig og dine kunder, leverandører eller samarbejdspartnere. Vi kan også sørge for at data fra maskinhandlernes egen RESERVEDELSDATABASE bliver integreret til en særskilt webshop eller webportal.

Webportaler er webløsninger til for eksempel udveksling af ordrer, håndtering af garanti og reklamationer, produkt- og maskin-informationer samt support. Webportalerne er tilgængelige via en webbrowser på en desktop, laptop, tablet eller smartphone. Displayet tilpasser sig automatisk til skærmstørrelsen, hvilket gør webportalen til et meget enkelt og behageligt arbejdsværktøj i det daglige arbejde. Grænsefladen er baseret på XML, CSV og lignende teknologier. 

Fordele

  • Webportaler baseret på den nyeste teknologi
  • Fleksibilitet baseret på dine behov og præferencer
  • Integration med data fra DSM-systemet
  • Håndtér garantier og reklamationer
  • Send ordrer og modtag fakturaer
  • Tilgængelig på enhver browser med responsivt design