NAV logo 5 12 17

Erfaren forretningspartner

JMA A/S er en erfaren forretningspartner med nære relationer til både leverandører og brancheforeninger. Vi har arbejdet i branchen i mange år - siden 1990 - og vi er en partner, som kender branchen indefra og vi kender til vore kunders daglige rutiner. 

Vores erfarne konsulenter har et grundlæggende kendskab til branchen og de er derfor rigtig gode til at rådgive og undervise i brugen af vores software til fordel for kundernes forretningsgange. 

Hos JMA A/S tror vi på, at et tilbundsgående kendskab til branchen er nøglen til bedst at kunne rådgive vore kunder. Derfor er vore konsulenter meget opsatte på at kombinere deres viden inden for branchen med kendskabet til vores software. På den måde bliver de en god sparringspartner for jer - kunderne.

Strategisk partner

Men JMA A/S er mere end blot din partner inden for software løsninger - vi er også din partner på strategisk niveau. Vi har den nødvendige viden og erfaring til give kunderne råd og vejledning i forhold vedrørende driften af deres forretningsprocesser.

På den måde kan vi hjælpe med at optimere kundernes nuværende forretningsprocesser og rådgive i nogle måske mere effektive og fleksible forretningsgange. Dette i tråd med at forretningen skal følge med fremtidige behov og konstante forandringer i markedet.

Strukturelle og organisatoriske forandringer kan forårsage nye behov for software løsninger. Vore konsulenter kan rådgive vore kunder i, hvilken software løsning, der passer bedst til de fremtidige behov.

Dette betyder rådgivning i, hvordan nye tekniske muligheder bruges i vores software løsning samt hvordan disse nye muligheder giver fordele i forandringer i organisationen og hvordan arbejdet kan tilrettelægges.